Citat-mobil

MiL Campus

Ledarskapsutveckling

Rummet har stor betydelse

Vi är övertygade om att rummet spelar stor roll för vad vi kan åstadkomma. Ändamålsenliga och flexibla lokaler är ett krav när vi arbetar. För att kunna följa en process på nära håll behöver vi ha tillgång till en mötesmiljö som vi kan använda på ett både effektivt och flexibelt sätt. Och då gärna också med en trivsam hemkänsla som gör att vi snabbt kommer gång och kan skapa de sociala interaktioner som är så viktiga.

MiL Campus i Klippan kan vi arbeta under idealiska förhållanden för att nå våra insatsers olika mål. MiLs pedagogik och utvecklingssyn har påverkat inte bara utformningen av hela mötes- och umgängesmiljön utan i högsta grad också hur MiLgårdarnas värdar möter oss i vårt processorienterade arbetssätt.

På MiL Campus i Klippan finns fyra konferensgårdar - alla utformade enligt MiLgårdarnas unika koncept, men varje byggnad med sin egen karaktär. Det är Borgen, Villan, Magasinet och Stallet. Varje hus inrymmer allt under samma tak: många mötesrum, mysiga rum för umgänge, individuellt inredda sovrum med matchande badrum samt matsal och kök. Varje hus har ett eget värdpar som säkerställer att vi kan arbeta fokuserat utan att störas av privatgäster eller andra grupper.

MiL Campus har även flera stora konferensrum (det största med plats för fler än 100 deltagare samtidigt), ett bibliotek, en experimentverkstad, ett motionsrum och en egen nattklubb. På området finns också en stor bastu och en över 1 000 kvm stor loge för teamövningar och idrott, t.ex. innebandy. Den vackra omgivande naturmiljön inbjuder till jogging, promenader och walk-and-talk.

Konferensgårdarna ägs av Lennart Rohlin och drivs av MiLgårdarna AB, vilket är ett bolag fristående från MiL Institute. MiLgårdarna startade ur MiLprogrammens behov av en bra lärmiljö, men tar sedan länge emot också andra företag och organisationer. Läs gärna på www.milgardarna.se.