Fördjupning processledning – MiL Institute
Fördjupning processledarskap

Fördjupning processledning

Fördjupning processledning

För dig som ytterligare vill fördjupa din kompetens att arbeta processkonsultativt

Du har redan gått en utbildning i processledning och vill fördjupa dig i det processkonsultativa förhållningssättet. Du känner till grunderna, har tillämpat dem i praktiken, och du har kanske börjat se konturerna av hur mycket mer du kan uppnå. Nu har du möjligheten att ta ditt kunnande till en ny nivå.

Processledarskap utifrån systemisk grund

Vårt fördjupningsprogram är skräddarsytt för dig som vill fördjupa din kompetens att arbeta med förändringsprocesser. Du kommer att stärka din förmåga att leda och skapa verklig framdrift genom att effektivt facilitera förändringsarbete.

Fokus på att träna metoder

Vi erbjuder en unik chans att utveckla din kompetens att leda och inspirera förändringar inom din organisation. Med träning och en djupare förståelse för systemtänkande, kultur och helhetssyn kommer du att bli ännu skickligare på att leda förändringar, hantera komplexa situationer och framför allt, att få andra med dig på resan.

Bygg vidare på din erfarenhet

Det här är en chans att bygga vidare på din befintliga kunskap och erfarenhet. Genom interaktiva övningar och djupgående diskussioner får du inte bara ny kunskap utan även praktiska verktyg för att omsätta denna i din vardag.

Omfattning

2 dagar

Datum

10-11 oktober

Plats

MiLgårdarna, Klippan, Skåne

Pris

SEK 16 500
SEK 14 000 för medlemsföretag
Kost och logi tillkommer med cirka SEK 3 500.
Priser exklusive moms.

ANMÄLAN

Därför ska du delta

  • Ta nästa steg i din roll som processledare. Få verktyg och kunskap för att växa i din roll med ökad säkerhet och skicklighet.
  • Stärk ditt processkonsultativa förhållningssätt. Lär dig att navigera i förändring och komplexitet med större framgång.
  • Skapa bestående förändring. Hitta rätt vägar för att anpassa och integrera arbetssätt i den ordinarie verksamheten så att medarbetarna involveras för långsiktiga och hållbara förbättringar.

Kontakta Jessica för rådgivning

Jessica Bresby, projektledare

Ring 040-10 50 16Maila Jessica

Jessica Bresby

Programledning

Andra program hos oss

MiLprogrammet för erfarna chefer

Ett ledarskapsprogram för dig som har flera års erfarenhet i en ledande befattning och som söker inspiration och verktyg för att utveckla dig själv och din verksamhet. Som erfaren chef ställs du ofta inför utmanande paradoxer. Då behövs ny kunskap och energi om ledarskap, strategi, verksamhetsutveckling, kommunikation och förändringsprocesser.

Omfattning: 18 dagar under ett år

Ny som chef – MiLprogrammet för nya chefer

MiLprogrammet för nya chefer

För dig som är ny som chef och motiverad att ta större utmaningar och har ambitioner att utvecklas som människa och ledare. Du söker ett ledarskapsprogram som ger dig verktyg och träning i att bl.a. coacha, påverka, förändra, bygga team och engagera.

Omfattning: 10 dagar under ett år

Processledarutbildning - MiLs Processledarprogram

MiLs Processledarprogram

Processledarutbildningen vänder sig till dig som är chef, HR-specialist, projektledare eller konsult och vill utveckla din förmåga att arbeta med strategiska förändrings- och transformationsprocesser. Du drivs av att skapa hållbara resultat tillsammans med andra och du har ambitioner att utvecklas både som människa och processledare.

Omfattning: 7 dagar

Resan inåt - MiL Institute

Resan inåt för ledare

Programmet vänder sig till dig som har direkt eller indirekt ledaransvar och som vill fortsätta att utveckla ditt personliga ledarskap och bygga mod och trygghet. Du har behov av att hitta balans och självkännedom samt hitta ett aktivt förhållningssätt för att förflytta dig och kunna styra i ständig förändring och ett komplext yrkesliv.

Omfattning: 5 dagar