Citat-mobil

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

E-postadress
 

Genom att klicka på knappen "Prenumerera"
godkänner du vår integritetspolicy.

Du kan närsomhelst avprenumerera
på våra utskick.

Coachande ledarskap

Coachande ledarskap

Coachande ledarskap – en dag som gör skillnad

Syftet med dagen är att ta ditt coachande ledarskap till nästa nivå. Dagen ger dig god insikt och praktisk färdighet i att använda coachning aktivt i ditt ledarskap. Detta ger i sin tur konkreta resultat i form av både motivation och ansvarstagande i din organisation.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som har ledaransvar. Du kan också vara ledare utan direkt personalansvar, t.ex. projektledare. Du har redan god kunskap och erfarenhet av ett coachande ledarskap och vill nu utveckla din ledarskapsförmåga ytterligare för att kunna påverka, motivera och utveckla individer och grupper att nå uppsatta mål.

Upplägg

Dagen fokuserar på coachning och dess tekniker och förhållningssätt. Med ett coachande ledarskap ger du både dig själv och dina medarbetare bättre förutsättningar att växa, skapa utveckling och tydliga resultat. Som ledare frigör du mer egen tid och kraft samtidigt som du blir bättre på att ta tillvara på viktig kompetens och kreativitet i organisationen.

Du får verktyg och träning i att inspirera och väcka lust, samt skapa en effektiv kommunikation med dina medarbetare och kollegor genom att ställa kraftfulla frågor och att lyssna aktivt. Du får med dig ny kunskap baserad på neurovetenskap. Du får lära dig hur hjärnan fungerar när människor kommunicerar och hur du undviker de vanligaste fällorna som uppstår dagligen på våra arbetsplatser.

Vi vet idag att tillit spelar en stor roll för att utveckla öppenhet, motivation och delaktighet, vilket i sin tur  bygger samarbete och arbetsglädje. Du får större förståelse för hur tillit skapas samt verktyg för att stötta detta arbete.

Coachande ledarskap passar inte i alla sammanhang. Under dagen får du en större förståelse för när coachande ledarskap är lämpligt att användas och när andra former av kommunikation passar bättre.

Verktyg

Du får en konkret verktygslåda med dig hem, t.ex.: Kraftfulla frågor, Appreciative Inquiry, Att möta motstånd, Feedbacktrappan och delegering.

 

 

 

Kontakt

 

anjasonessongrenthe

telefon040-10 50 07
pennaanja.sonesson.grenthe

Anja Sonesson Grenthe
Projektledare företagsinterna program

ANMÄLAN

Kontakta oss för upplägg och offert.

FÖRETAGSINTERNT
Begär offert

Temadagen kan även erbjudas online.

Programledning

 

Johan

 

Johan Bertlett
MiLkonsult i Malmö
Läs mer om Johan...