Citat-mobil

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

E-postadress
 

Genom att klicka på knappen "Prenumerera"
godkänner du vår integritetspolicy.

Du kan närsomhelst avprenumerera
på våra utskick.

Förändringens fyra rum – en dag som gör skillnad

stor 4rum 1024x512

Syfte

Syftet med dagen är att stärka din förmåga att leda förändring och ge dig praktiska verktyg för planering och genomförande av förändring, oavsett om den drivs i projektform eller i löpande verksamhet.

Målgrupp

Chefer och ledare som verkligen vill förstå sina medarbetare och sin organisation i förändringsarbetet och få bättre förutsättningar att få jobbet gjort och ta hem effekten av den planerade förändringen.

Upplägg

Välkommen till en dag då vi fokuserar på vad som händer med individer och organisationer i förändring. Vi tittar på hur man kan planera och driva förändringsarbetet framåt genom att ta tillvara på kunskapen om hur vi reagerar på förändring.

Utgångspunkten är verktyget ”Förändringens Fyra Rum” som vi bygger upp tillsammans utifrån deltagarnas egna erfarenheter av förändring.

Förändringens fyra rum är en svenskutvecklad psykologisk teori om förändring – om vad som sker med människor, grupper och organisationer i förändring – och ett antal analysinstrument och modeller knutna till teorin. Den hjälper oss bland annat med hur vi kan leda oss själva och andra i förändring, den kan utgöra ett analysinstrument under förändringsprocessen för att prioritera rätt och den ger oss ett gemensamt språk för att tala om både de positiva och negativa sidorna av förändringen som de upplevt.

Vi kompletterar med ett par teorier som kan vara till hjälp då förändring skall planeras och implementeras.

Ta med dina erfarenheter av lyckade och mindre lyckade förändringsinitiativ. Gärna också en pågående förändring som du kan använda som referensobjekt i teorigenomgången, något att hänga upp teorierna på.

 

 

 

Kontakt

 

anjasonessongrenthe

telefon040-10 50 07
pennaanja.sonesson.grenthe

Anja Sonesson Grenthe
Projektledare företagsinterna program

ANMÄLAN

Kontakta oss för upplägg och offert.

FÖRETAGSINTERNT
Begär offert

Temadagen kan även erbjudas online.

Programledning

 

Johanna

 

Johanna Baagøe
MiLkonsult
Läs mer om Johanna...