Välkommen på boksläpp! – MiL Institute
Boksläpp

Välkommen på boksläpp!

Välkommen på boksläpp!

Den 13/10 kl.14.00 på Studio Meetingpoint i Malmö presenterar MiLkonsulten Axel Carlberg sin nya bok Etik i krisens skugga – det nya ledarskapets krav och möjligheter. Det är en bok om etik och ledarskap.

Några ord från bokens inledning:

”De kommande åren blir avgörande för mänsklighetens framtid. De stora utmaningar som mänskligheten står inför i dag när det gäller klimatet, en krisande ekonomi, ett krig i närområdet, ökande politisk instabilitet och AI:s framtida omdaning av arbetslivet kräver mer etiskt upplysta och handlingskraftiga ledare. Generellt sett är det ju ledare som får saker och ting att hända. Om vi vill att saker och ting ska hända i rätt riktning – en riktning som är human, hållbar och tar hänsyn till framtida generationers intressen – krävs en kursändring i sättet att tänka och agera. Vikten av att genomlysa dagens ledarskapsparadigm har aldrig varit viktigare än i dag.”

Axel presenterar bokens budskap och samtalar med några inbjudna gäster. Bland annat Bengt Kristensson Uggla, professor i filosofi och företagsledning vid Åbo Akademi i Finland och Yasemin Arhan Modéer. VD/Huvudägare för Altitude Meetings. Moderator för samtalet är Malin Olander, MiL Institute.

Eftermiddagen blir ett tillfälle att fördjupa oss i detta viktiga ämne; att bli inspirerade, upplysta, utmanade och inte minst få umgås med varandra under trevliga former.

 

MALMÖ
Tid:
Fredagen den 13 oktober, 14:00-17.00.
Plats: United Spaces i Studio, Malmö (Nordenskiöldsgatan 24)

Anmälan via epost till Nina Härde, nina.harde@milinstitute.se