Ny logga! – MiL Institute
För. Ändring. - ny logo

Ny logga!

Ny logga!

Frågasätt allt.
I alla fall det viktigaste.

KruMiLur - pinkVi tyckte det var dags för en uppdatering. En uppdatering där vår profil bättre uttrycker MiL av idag. Vi vill accentuera det processorienterade i vårt arbete. Hitta en profil som bättre stämmer överens med vilka vi är och vad vi åstadkommer tillsammans med våra partners. Och som lirar bättre med hur vi faktiskt arbetar. Loggan visar på vår grundläggande filosofi, att det sällan är ”antingen eller” utan oftast handlar om ”både-och”. Det är detta som är det svåra och intressanta i ledarskap.

Och KruMiLuren är pricken över i:et. Som visar på design, kreativitet, iterativt lärande och den mänskliga handen.

Vi har haft förmånen att under processen att ta fram vår nya profil och uppdatera vår hemsida jobba med fantastiska, kompetenta människor; Mikael Ydholm, vännerna på Kolossal och Anders Liljenberg. Att hitta vårt nya uttryck har varit en process av att titta på oss själva – vad vill vi åstadkomma i världen, hur bidrar vi på bästa sätt och hur samskapar vi vidare med nuvarande och framtida kunder.

Med detta sagt så fortsätter MiL att med erfarenhet och nyfikenhet designa processer för lärande, förändring och innovation. Och på så sätt bidra till utvecklingen av effektivare organisationer som ökar sin förmåga att skapa goda resultat på ett mänskligare och mer hållbart sätt. Målet är som alltid att utveckla lärande organisationer där människorna samarbetar bättre, blir mer kreativa, känner mer mening och har roligare tillsammans. Med tydliga effekter på sista raden.

Utforska vår hemsida, läs, fundera och hör av dig!