Utvecklingsaktiviteter – MiL Institute
Företagsanpassade uppdrag

Utvecklingsaktiviteter

Utvecklingsaktiviteter

Ibland finns det behov av en kortare och riktad insats inom ett särskilt område. Det kan vara som ett komplement till era interna kompetensaktiviteter eller som ren påfyllnad. Här kan du dessutom kombinera två eller fler av nedanstående fristående aktiviteter för ditt företag eller för din grupp.

Är det något område du saknar? Hör av dig för en offert.

Skräddarsytt efter dina behov

Vi skräddarsyr utifrån olika ledarskapsämnen som gör skillnad för dig och ditt team.

Coachande ledarskap

Coachande ledarskap

Ta ditt coachande ledarskap till nästa nivå. Insatsen ger dig god insikt och praktisk färdighet i att använda coachning aktivt som chef och ledare. Detta ger i sin tur konkreta resultat i form av både motivation och ansvarstagande i din organisation.

Feedback och feedbackkultur

Feedbackkultur

Viktiga principer för feedback och hur ni genom dessa kan stärka den lärande kulturen i er organisation. Teori och verktyg för att både ta emot och ge feedback samt en egen upplevelse av dessa verktyg genom praktiskt träning.

Svåra samtal

Svåra samtal

Ett träningsläger i svåra samtal där ni erbjuds att lekfullt och prestigelöst pröva olika förhållningssätt och där den eventuella rädslan för svåra samtal kan förvandlas till nyfikenhet och mod; ett mod som kan stärka er i ert ledarskap och ytterst komma er organisation till nytta.

Ledarskap och följarskap

Öka förståelsen för vad funktionell roll är och hur det är möjligt att ta sin roll och konkret arbeta hälsofrämjande mot måluppfyllelse utifrån verksamhetens värdegrund.

Mentorskapsprogram

Mentorskapsprogram

MiL Institute skräddarsyr alltid mentorprogrammet eller enskilda seminarier efter organisationens behov samt vår särkompetens av ARL®, d.v.s. att arbeta med en design som garanterar verktyg och reflektion samtidigt som verksamheten och dess utmaningar alltid finns med.

Upplevelsebaserade övningar

MiL Walkabout

MiL Walkabout

En övning som genomförs i huvudsak utomhus där verkligheten och deltagarnas personligt upplevda verklighet får mötas. Denna övning är inte fysiskt krävande utan bygger på att alla oberoende av fysiska förutsättningar skall kunna bidra till att gruppen framgångsrikt löser sin uppgift.

Tårtfabriken

Ett transition event för stora grupper som vill förflytta sig snabbt på kort tid i en specifik fråga. Tårtfabriken är en ARL®-process som bl a innehåller ett skräddarsytt organisationsspel med reflektion och utarbetande av handlingsplan.

Kreativa metoder

MiL Lab – Kreativ lärdesign

Vi söker vi hela tiden efter organisationer som tillsammans med oss vill gå bortom de traditionella ledarskapsprogrammen och bryta ny mark. Vårt koncept MiL Lab är en experimentell arena inom MiL Institute som har som uppgift att finna nya, roliga och effektiva sätt att utveckla ledarskap och verksamhet.

Kontakt

Kontakta mig för rådgivning.

Anja Sonesson Grenthe, Projektledare
Ring 040-10 50 07Maila Anja

Anja Sonesson Grenthe