Framtidens ledarskap – vilka etiska vägval? – MiL Institute
Framtidens ledarskap

Framtidens ledarskap – vilka etiska vägval?

Framtidens ledarskap – vilka etiska vägval?

SEMINARIUM

STOCKHOLM – 22 februari 14.00-17.00

De stora utmaningar som mänskligheten står inför när det gäller klimatet, en volatil ekonomi, ett krig i närområdet, den ökande politiska instabiliteten och AI:s intåg i våra liv kräver ett nytt ledarskap liksom mer etiskt upplysta och handlingskraftiga ledare. Hur kommer detta nya ledarskap att se ut när det gäller förhållningssätt och färdigheter?

Under seminariet kommer Axel Carlberg att presentera några perspektiv från sin bok Etik i krisens skugga, det nya ledarskapets krav och möjligheter i samtal med Ylva Wessén, vd och koncernchef på Folksam samt författare till bokens förord. Seminariet kommer att belysa ämne utifrån seminarieledarnas olika perspektiv, kunskaper och erfarenheter. Seminariet kommer också att ge deltagarna tillfälle att reflektera kring sitt ledarskap och dilemman de brottas med.

VÄRD

Axel Carlberg

Axel är doktor i etik och arbetar med samtal på allvar där ledarskapet ställs på prov. Det kan vara som coach, filosofisk praktiker, konflikthanterare eller som facilitator för ledningsgrupper.

Axel är också författare och analytiker i etiska frågor och har återkommande uppdrag för EU-kommissionen inom sitt expertområde. Tidigare var han präst och har därför lång erfarenhet av att möta personer i livets viktigaste skeden, i både glädje och sorg.

PRIS

1500 SEK ex. VAT.
500 SEK ex. VAT. for MiL Foundation member companies.

Plats
United Spaces (lokal Wall-Enberg), Torsgatan 26, Stockholm

Efter seminariet är du välkommen till en AW i Guldbaren på United Spaces.

ANMÄLAN

A series that matter

This seminar is part of A series that matter, where we invite you to three perspectives of high relevance to questions that leaders and organizations are facing today.

A series that matter…