Varför händer ingenting? Så får ni ut mer av er medarbetarundersökning – en ny ansats – MiL Institute
Så får ni ut mer av er medarbetarundersökning

Varför händer ingenting? Så får ni ut mer av er medarbetarundersökning – en ny ansats

Varför händer ingenting? Så får ni ut mer av er medarbetarundersökning – en ny ansats

WEBINAR

ONLINE – 5 april 2024 kl. 13.00-15.00

Har du arbetat med medarbetarundersökningar år efter år och undrar varför ni inte får större påverkan?

Eller har du funderat över hur du ska tolka resultaten från undersökningen?

Eller vill du bara lära dig mer om hur du kan utnyttja befintliga undersökningar för att driva förändring på riktigt?

Då är detta webinar något för dig. Under sessionen kommer Alenka att dela med sig av många betydelsefulla aha-upplevelser från när hon testade storytelling-undersökningar och jämförde med de traditionella fråga & svar-undersökningarna. Hon kommer också att problematisera kring användningen av AI för tolkning av data och varför det ofta varken är hjälpsamt eller korrekt.

Vi kommer att diskutera hur man balanserar kalla data från siffror med varma data från kommentarer för att kunna få en mer fullständig bild. Vi kommer också att utforska insikten om kopplingen mellan vad medarbetarna beskriver och känner ofta är tätt sammankopplade till rådande strukturer. Vi kommer att ge exempel på hur man kan arbeta med detta. Det kommer finnas gott om utrymme för reflektion och diskussion om hur vi kan använda medarbetarundersökningar för att driva betydande förändringar och utveckling i organisationen.

 

VÄRD

Alenka Rosenqvist

Alenka Rosenqvist har mer än 20 års erfarenhet av att leda och hantera förändringar på organisationsnivå. Som HR-chef på Saab, IKEA och Electrolux har Alenka arbetat med att gemensamt sätta den strategiska riktningen, koppla den till taktiska beslut och genom operativ handling skapa en genuin rörelse för verksamheten. Alenka har lett projekt, processer, innovationsuppdrag i stora och små organisationer. Alltid med nyfikenhet och Action Reflection Learning® i fokus.

PRIS

Gratis.

Detta webinar använder ZOOM.

ANMÄL DIG (via LinkedIn)

A series that matter

This seminar is part of A series that matter, where we invite you to three perspectives of high relevance to questions that leaders and organizations are facing today.

A series that matter…